oprichtster

Annerie de Lange (1964) is oprichtster van ZELFWIJSZER en werkt als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Ze heeft als leidinggevende bij diverse profit- en non profit organisaties gewerkt. Heeft zelf het inzicht gekregen, dat niet het wisselen van werkgever haar een nieuwe uitdaging brengt, maar dat een ander vakgebied haar meer energie geeft en haar laat stralen. Ze volgde de Post HBO opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk, de HBO opleiding Intuïtieve Coaching bij IMC Mens Ontwikkeling en de leergang Begeleiden bij Burnout en Stress volgens de methodiek van Flow-Wolf. Daarnaast heeft ze workshops en trainingen gevolgd o.a. op het gebied van Visuele Geleidemeditaties, NLP, Jobmarketing, Creatieve Loopbaanontwikkeling, Voice Dialoque, Opstellingen, coachen in de natuur. Om zich te ontwikkelen heeft Annerie regelmatig contact met collega beroepscoaches en neemt ze deel aan workshops en trainingen.
Annerie coacht op het gebied van loopbaan/werk, burnout en stress, balans werk/privé, persoonlijke ontwikkeling, zingeving, relatie en communicatie. Woorden die bij haar passen zijn: Intuïtie, Respect, Kernachtig, Invoelingsvermogen, Zelfreflectie, Creativiteit en Humor.
Tijdens een traject wordt intensief samengewerkt, waarbij een sfeer van vertrouwen, veiligheid en openheid essentieel zijn. Annerie vindt dat humor en plezier daarbij zeker niet mogen ontbreken.
Haar grootste compliment: Als mensen door het geven van antwoorden en het maken van (creatieve) opdrachten zich bewust worden van hun eigen kunnen, doen en laten door persoonlijk inzicht en persoonlijke groei. Zich krachtig voelen en weer energie hebben om zelf hun levensloopbaan vorm te geven.

Annerie is lid van de Beroepsvereniging NOLOC (Vereniging van Loopbaan Professionals) en van de kwaliteitskring Quality Time te Amersfoort (Een kring van collega beroepscoaches).