Oprichtster

Annerie de Lange (1964) is oprichtster van ZELFWIJSZER en werkt als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Ze heeft als leidinggevende bij diverse profit- en non profit organisaties (financieel, logistiek, sociale verzekeringen) gewerkt. Heeft zelf het inzicht gekregen, dat niet het wisselen van werkgever of afdeling haar een nieuwe uitdaging brengt, maar dat een ander vakgebied haar meer energie geeft en haar laat stralen. Ze heeft zich omgeschoold en in de daarop volgende jaren verschillende opleidingen, trainingen en workshops gevolgd. Waarna ze behoefte had aan meer verdieping. Opleidingen Counselling en Psycho-Sociale Therapie gevolgd om cliënten beter en passender te kunnen ondersteunen en een meer langduriger resultaat te kunnen bieden. Onlangs heeft ze de erkende opleiding voor Vertrouwenspersoon afgerond. Een ander vakgebied wat een mooie toevoeging is. Een luisterend oor, een veilige werkomgeving, begeleiding en ondersteuning, samen op zoek naar een passende oplossing en het bieden van nazorg, zodat cliënt weer veilig en gezond kan functioneren, is wat Annerie als geen ander kan ondersteunen.

Om zich te ontwikkelen heeft Annerie regelmatig contact met collega beroepscoaches/counsellors/therapeuten/vertrouwenspersonen en neemt ze deel aan workshops en trainingen.
Annerie werkt op het gebied van loopbaan/werk, burnout en stress, bore-out, balans werk/privé, persoonlijke ontwikkeling, zingeving, veiligheid, innerlijk kindwerk, somatische klachten, ongewenste omgangsvormen, integriteitskwesties en communicatie. Woorden die bij haar passen zijn: Intuïtie, Respect, Kernachtig, Invoelingsvermogen, Zelfreflectie, Creativiteit en Humor.
Tijdens een traject wordt intensief samengewerkt, waarbij een sfeer van vertrouwen, veiligheid en openheid essentieel zijn. Annerie vindt dat humor en plezier daarbij zeker niet mogen ontbreken.
Haar grootste compliment: Als mensen door het geven van antwoorden en het maken van (creatieve) opdrachten zich bewust worden van hun eigen kunnen, doen en laten door persoonlijk inzicht en persoonlijke groei. Eigen keuzes (durven) maken. Zich krachtig voelen, veilig voelen en weer energie hebben om zelf hun levensloopbaan vorm te geven.

Annerie is lid van de Beroepsvereniging NOLOC (Vereniging van Loopbaan Professionals) en van de kwaliteitskring Quality Time te Amersfoort (Een kring van collega beroepscoaches).

De Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors (ABvC) en de intervisiegroep In’t Midden.

Lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).